MOTTÓ

„Felhagyni a reklámozással, hogy pénzt spóroljon, olyan, mint megállítani az órát, hogy időt spóroljon”

Small is beautiful…
A kicsi szép…


1989-ben születtünk és, ki hinné…, ma már húsz éves felnőttek vagyunk. Ha visszagondolunk a kezdetekre magunk is elcsodálkozunk azon,  milyen óriási változások zajlottak le azóta a világban, ezen belül természetes, hogy a mi szűk szakmai mikrokozmoszunk sem maradhatott a régi.

Nem is oly rég, ha valaki grafikai munkát végzett a tollak, ecsetek, festékek, színes ceruzák voltak az alapvető munkaeszközei. Aki újságot, könyvet tipografizált, tördelt használta a tipométert,a vonalzót, az ollót és a ragasztót. Azután jött a számítógép, a drága jó Mac, és ez alapjaiban változtatta meg a munka technikáját, eszközeit, gyorsaságát. A lehetőségek zavarba ejtő tárháza forradalmasította a „kreatívok” mindennapi munkáját. Az átmenetek, az árnyékok, a torzítások, a színhatások immár nem voltak kizárólag a grafikus kézügyességének függvényei. Az alkotás folyamatában összekapcsolódott az ember szellemi kreativitása és a számítógép nyújtotta hihetetlen technika.

Mi együtt haladtunk a változásokkal, igyekeztünk befogadni az új technikákat nem csak a tervezés, de a nyomdai kivitelezés területén is. Az út során mi is változtunk éppen úgy, ahogy a lehetőségek szélesedésével változtak a  megrendelők szükségletei, igényei. Voltak és vannak megrendelőink, akikkel együtt tettük meg ezt az utat, de mindig van, aki megy, és természetesen mindig jönnek újak is.

Nem lettünk nagyok. Kis „család” voltunk, és azok is maradtunk. Partnereink többsége éppen ezt kedveli: azt, hogy a terveket együtt csináljuk, hogy ajánlunk sokszor szebbet, hasznosabbat, olcsóbbat annál, mint amit ő elképzelt, hogy személyes kapcsolatot tarthat azzal, aki gondozza a munkát, hogy odaülhet a kollégánk mellé a számítógéphez, aki ott, rögtön végrehajtja kívánságait, hogy gyorsak vagyunk, tartjuk a sokszor lehetetlen határidőket is és komplett szolgáltatást kínálunk a tervezéstől a kész nyomtatott termékekig.

A döntés az Öné.

Ha Ön vonzónak találja ezt a szolgáltatást…, keressen minket!

Hívjon minket
+36 1 239 0822

Mobil Kiadó és Grafikai Stúdió Kft.  1133 Budapest, Pozsonyi út 63.  Telefon: +36 1 239 0822  Telefax: +36 1 237 0200

© Minden jog fenntartva Mobil Kiadó és Grafikai Stúdió Kft.

Vállalkozásunk fejlesztését az Európai Unió és a Magyar Köztársaság kormánya
az Új Magyarország Vállalkozói Program keretében támogatta